реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Спостерігаю як платять за службу

От бувають ситуації, коли навіть не знаю: співчувати та підтримати, чи позлорадствувати й відвернутися? Член Нацкорпусу з Чернігова, який у 2019 році був учасником бандитських нападів на штаби й виборчі акції Петра Порошенка, розмальовував його борди, закликав до участі в злочинних діях із зриву виборчої кампанії Порошенка та допомагав прийти до влади Зеленському, сьогодні має всі шанси бути засудженим за образу Зєпрідєнта... А тоді його ніхто навіть пальцем торкнути не смів, хоча їхні акції носили характер прямих нападів на Президента України.

Я розумію, що зараз маховик репресій лише розкручується, а коли набере обертів, то в нас почнеться та сама Білорусь. Ні, ми це все зупинимо, але вже далеко не однією Небесною Сотнею... Тому злорадство й згадка про заслуги нинішніх жертв Зе-режиму в його встановленні наче й не доречні. Але, з іншого боку, як можна підтримати тих, хто не визнали своїх минулих злодіянь чи хоч помилок? Так, вони зараз уже не із Зеленським (ніби), кажуть про несправедливість, але не згадують про свою роль у формуванні бандитського режиму. А коли прес для них послаблять, то чи не вони першими побіжать за вказівкою вже не Авакова, а Монастирського знову нападати на штаби ЄС, обмальовувати агітацію Порошенка, влаштовувати деструкцію й розповсюджувати брехню та ненависть? Маємо вже Стерненка...

Тому, поки не можу себе пересилувати на співчуття й підтримку, просто спостерігаю, як Зеленський платить за службу вчорашнім виконавцям. Чи хоч когось навчить? А ще гляну, чи приїдуть сотні його однопартійців, щоб влаштувати жорстку бойову акцію на захист свого бійця?

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:нацкорпус, Тарнавський, образа президента, Тарас Чорновіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar