Кіровоградщина вчергове лідирує за площею земель, проданих в рамках діяльності нового ринку

Вересень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 1324 | Коментарі: 0

Кіровоградська область вчергове очолила рейтинг областей України за площею земель, проданих в рамках нового ринку.

За даними міністерства агрополітики, з початку запуску ринку землі, з 1 липня, до 13 вересня, на Кіровоградщині зареєстрували правочини щодо 4 931,9 га землі.

Друге місце посідає Харківська область – 4 236, 0 га. На третьому місці Полтавська область, тут зареєстрували правочини щодо 3 605, 6 га землі.

Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що станом на сьогодні укладено 15 534 угод в рамках ринку землі. Площа земель, щодо яких зареєстровано правочини, складає 35 883 га.

За даними департаменту АПК Кіровоградської ОДА до реєстру ДЗК підключено 112 приватних нотаріусів з 129, 23 державних нотаріусів з 29 та 20 державних нотаріальних контор з 24. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool