реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

ФСБ дискредитує Зісельса

Цілком ймовірно, що представники російського проекту «Бабин Яр» почали кампанію з адресної дискредитації Йосифа Зісельса. Найближчим часом ми зрозуміємо, чи це насправді кампанія.

Технологія зрозуміла. Вони прагнуть дискредитувати усіх противників російського проекту, «вимазавши» пана Йосифа як одного з провідних лідерів руху опору цьому проекту. Задум в тому, щоб через паплюження однієї людини спаплюжити всю ідею.

Чи вийде це у росіян і їхніх посіпак в Україні? Ні, бо ідея спротиву є справою не лише пана Йосифа і не тільки євреїв-патріотів. Рух спротиву об‘єднує широке коло українських інтелектуалів, моральних авторитетів, небайдужих політиків і активістів.

Як протидіяти кремлівському проекту і його місцевим найманцям? Виводити проблему на вищий рівень політичного порядку денного. Вона цього заслуговує. Російському проекту потрібна тиша. Необхідно включати в процес протидії росіянам більшу кількість політиків і представників громадськості. Якщо рух опору путінському проекту «Бабин Яр» нарешті стане масштабним суспільним процесом, то у кремлівців відпале потреба атакувати когось персонально. Та й будь-яка притомна людина не захоче ганьбитися співпрацею з окупантами.

Михайло БАСАРАБ



Теги:Михайло Басараб, Йосип Зісельс, Бабин Яр, фсб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar