реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Панелі приладів з металу на замовлення

Технічне обладнання управляється, найчастіше, за допомогою механічних засобів. Для позначення кнопок і важелів, для нанесення інформації про характеристики і даних використовуються панелі приладів. Виготовляються вони, найчастіше, з металу. Особливі вимоги пред'являються і до стійкості наноситься інформації.

Наша компанія виготовить для вас панелі приладів на замовлення. Ми зробимо якісні металеві вироби, які можна буде експлуатувати в будь-яких умовах.

Металофото: переваги технології

На більшу частину панелей, які ми виготовляємо, зображення наноситься за допомогою технології металофото. Ми вибираємо даний метод по ряду причин:

  • висока стійкість до високих і низьких температур, її перепаду;
  • несприйнятливість до високої вологості-зображення не деформується;
  • дозволяє нанести на метал практично будь-яке зображення, в тому числі перенести фотографії або qr-код;
  • може використовуватися будь-який колір в межах пропонованої колірної гами.

Так, інші технології мають термін виготовлення від 40 хвилин, для металофото буде потрібно кілька днів. Але довговічність і якість перекривають даний недолік.

За допомогою даної технології можуть бути виготовлені лицьові панелі для обладнання, Панелі приладів, а також інші таблички і шильди. Метод досить універсальний.


Технології сублімаційного друку та лазерного гравірування

Дані технології мають менший строк виконання замовлення (від 40 хвилин), більшу палітру кольорів, нижчу вартість у зрівнянні с технологією Металофото, але мають обмеження по середовищу використання.

Приклади застосування наших виробів

Завдяки тому, що в якості основи для панелей використовується метал, вони можуть застосовуватися де завгодно:

  • на виробництві, коли необхідно позначити механізм управління, приладові панелі і т. д.;
  • в наукових лабораторіях, для позначення роботи різних технічних засобів; приладів;
  • для позначення найменувань і призначення приладів і т. д.

При виготовленні шкал приладів на замовлення буде враховано призначення, а також умови, в яких вони будуть експлуатуватися. Ціна буде формуватися в залежності від зазначених характеристик.

Панелі приладів, які ми виробляємо, використовуються в різних сферах. Це не тільки промисловість, а й освіта, для оснащення навчального обладнання. Вироби можуть використовуватися де завгодно, на будь-якій техніці і окремо від неї.

Замовити панелі приладів в Україні ви зможете у нас. Доступні різні варіанти, що відрізняються за розміром, кольорами та іншими характеристиками. Ми підкажемо, які панелі підходять саме вам і запропонуємо кращі умови співпраці.




Теги:Лицьові панелі для обладнання, шкали приладів, панелі приладів на замовлення, виготовлення шкал приладів на замов



Коментарі (0)
avatar