У Кропивницькому відкрили виставку Андрія Шварка

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

24 червня 2021 року в Музеї мистецтв розгорнуто експозицію творів «Абстрактні виміри дійсності» молодого художника Андрія Шварка.

Шварко Андрій Володимирович народився 10 грудня 1989 року в с.Дмитрівка Знам’янського району Кіровоградської області. В дитинстві й підлітковому віці захопився малюванням. Після закінчення школи вступив до вузу - Кіровоградського національного технічного університету на факультет автоматики та енергетики. Отримав вищу освіту та диплом спеціаліста. На даний час Андрій працює інженером-технологом у локомотивному депо м. Знам’янка.

До написання картин Андрія підштовхнула ідея розписати частину стіни акриловими фарбами в квартирі, а згодом він вирішив спробувати намалювати абстракції на полотні. Поступово назріло рішення продовжити втілювати свої оригінальні задуми: митець створив десятки картин в стилі абстракціонізму, які вже зацікавили багатьох людей і мають попит серед друзів. Кожна картина має власний творчий почерк і несе певний меседж до суспільства. До речі, роботи молодого митця експонуються вперше.

В експозиції «Абстрактні виміри дійсності» представлено дев’ять робіт Андрія Шварко, які є відображенням настрою молодого художника – «Далі Арт», «Полум’я вічності», «Останній захід», «Рутина», «Їсти подано», «Податок на повітря», «Льодовик», «Чума» та «Міраж» (2021).

відкрили виставку Андрія Шварка

відкрили виставку Андрія Шварка

Леся Нестройна


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool