Адміністративну будівлю у Голованівську виставлять на приватизацію

Червень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

15 червня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації адміністративної будівлі площею 295 м² у селищі Голованівськ, що на Кіровоградщині.

Про це повідомила заступник начальника Регіонального відділення - начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф'єва.

«До будівлі, яка знаходиться у задовільному стані, підключено водопостачання, каналізацію та електропостачання. Тож, це гарна можливість для інвестицій у нерухомість», - зазначила Людмила Астаф'єва.

Вона додала, що стартова ціна об'єкта приватизації – 744,6 тис. грн. Місце розташування – смт Голованівськ Кіровоградської області.
Нагадаємо, мета приватизації таких об’єктів - знайти нових власників, які зможуть дати їм нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати.

Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням (https://bit.ly/3hhpW9G). Також інформацію про об’єкти, які пропонуються для приватизації можна знайти на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool