У Кропивницькому до Міжнародного дня матері відкрили фотовиставку (фото)

Травень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 травня, у Кіровоградському обласному Центрі народної творчості відкрилася фотовиставка «Особлива, тому що жінка», повідомляє FOTOINFORM.NET

Близько 50 світлин представляють жінку у повсякденному житті, в роботі, на відпочинку. Різноманітними творчими прийомами фотомайстри створили образ сучасної української дівчини, жінки-матері, жінки-берегині, відобразили її емоції та розмаїття почуттів.

Виставка знайомить з роботами 32 фотомитців з Київської, Хмельницької, Дніпропетровської, Одеської, Івано-Франківської, Харківської, Закарпатської, Донецької, Херсонської, Сумської, Вінницької та Кіровоградської областей. Усі вони – учасники різних років художньої фотовиставки «Погляд», яку традиційно організовує фотоклуб «Колаж» обласного Центру народної творчості, і яка цього року святкуватиме свій 25-річний ювілей.

Шарму та вишуканості відкриттю фотовиставки додав виступ учасниць Імідж-Центру «Ольга» під керівництвом Вікторії Вагжанової. 

до Міжнародного дня матері відкрили фотовиставку

до Міжнародного дня матері відкрили фотовиставку

до Міжнародного дня матері відкрили фотовиставку


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool