реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Загострення

"Партнери зі США та НАТО дали чіткий сигнал ЗСУ: хлопці, це все серйозно, робіть щось", - заявив Віктор Муженко, генерал армії України, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України (2014-2019 рр.) щодо причин, чинників і варіантів можливих дій російської армії щодо відкритої агресії проти України, які озвучують різноманітні російські і міжнародні воєнні аналітики й експерти (А. Ґольц, П. Фельгенгауер, І. Яковина та ін.) впродовж двох останніх місяців.

Американський літак ВПС США з невідомим вантажем на борту приземлився в аеропорту українського Львова. За даними моніторингових сервісів, літак C-17A Globemaster III з номером 95-0107 вилетів з бази американських морпіхів НАТО, і перед приземленням на Україні зробив дозаправку на авіабазі НАТО Морон-де-ла-Фронтера в Севільї.

Військово-транспортний літак ВПС США Lockheed Martin C-130J, який піднявся з авіабази Рамштайн у Німеччині і по дорозі в Україну заправлявся в іспанській Севільї, приземлився в аеропорту Львова. Передбачається, що на борту повітряного судна перебувало військове озброєння в якості допомоги для ЗСУ.

Такий літак ВПС США здатний не тільки виконувати стратегічні перевезення вантажів і військ у вигляді танків, десантованих платформ з технікою, вертольотами і іншим, але і скидати вантаж прямо з борту літака.

Україна відкриває свій повітряний простір винищувачам НАТО для постійного патрулювання.
Літаки різної категорії США вже прибувають в Україну ...

Павло Клімкін: "По-перше, нам слід готуватися до будь-якого розвитку подій і комунікація з нашими партнерами наразі критична важлива. Дві речі здатні зупинити Кремль: наша рішучість і жорсткі конфіденційні сигнали наших друзів на адресу РФ.

По-друге, до моменту нашого вступу в НАТО нашу безпеку може забезпечити розміщення на території України елементів інфраструктури та підрозділів НАТО.

По-третє, нам потрібна нова, зрозуміла всім українцям, стратегія щодо Донбасу та протидії російській агресії".



Теги:Павло Клімкін, Віктор Муженко, Україна - США, НАТО, російсько - українська війна, донбас


Читайте також



Коментарі (0)
avatar