реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Із Зонтова заховався у Вовка - та натуру не зміниш...

Служба зовнішньої розвідки (СЗРУ) відсторонила від посади свого співробітника Юрія Зонтова, який є братом голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка. Його затримало Національне антикорупційне бюро (НАБУ) під час отримання хабаря.

«На період досудового розслідування фігурант відсторонений від виконання службових обов’язків у розвідувальному органі», – йдеться в повідомленні розвідки у середу, 7 квітня.

Імені співробітника розвідка не називає. Зазначено, що за попередніми результатами власного розслідування, затримання брата голови ОАСК не пов’язано із його діяльністю на посаді в СЗРУ.

Крім того, розвідувальний орган зазначив, що сприяє НАБУ в розслідуванні щодо причетності їхнього працівника до корупції.

Зазначимо, що у вівторок, 6 квітня, журналіст Юрій Бутусов повідомив, що Юрій Зонтов під час затримання представився співробітником Служби зовнішньої розвідки.

Зазначимо, що Павло Вовк теж раніше мав прізвище Зонтов, однак після шлюбу змінив його на прізвище своєї дружини.

Коментар Вахтанга Кіпіані:

Глава ОАСК Вовк (у дєвічестві - Зонтов) зберігав на конспіративній квартирі - 3,7 млн. доларів, 840 тис. євро, 20 тис. фунтів стерлингів, 230 тис. гривень і... 100 шекелів. Непогано заробляють судді та їхні брати з зовнішньої розвідки.



Теги:Вахтанг Кіпіані, хабар, Служба зовнішньої розвідки, ОАСК, суддя Вовк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar