реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли нападе Раша?

Думаю, що питання початку потужної російської атаки на українську територію лише питання часу. Військові раші намагаються зрозуміти формат можливої участі військових НАТО у підтримці України і розрахувати свої сили. Чим більше попереджень буде лунати із Заходу, тим надовше відтягуватиметься час "Ч". Зігнати до державного кордону України беспрецедентно величезну кількість військ не пояснюється просто навчаннями. Доволі недешеві ці "ганялки" ешелонів просторами раші.

Причин наступу із захватом територій України може бути кілька: Крим без води, падіння рейтинга путлєра, відволікти народ від економічної кризи, погрожуюча демонстрація сили для західних опонентів.
Що ще відтягує час наступу? Немає "зеленки"- після зими дерева ще не покрилися зеленню і маскування бойової техніки буде майже неможливе. На деяких ділянках грунт доволі вологий і м'який, що не дозволить техніці швидко пересуватися.

Чому це може статися до 9 травня? По всій раші розпочалася потужна підготовка до параду до Дня Перемоги. Не виключено, що в цей день війська раші захочуть пройтись вулицями захоплених українських міст - така собі психологічно підйомна для рашистів ритуальна подія до річниці Перемоги.

Американський генерал, казав, що перед наступом треба дивитися на розгортання госпіталів ворога. Можливо, він правий, але не в цьому випадку. Раша заздалегідь готується до чогось серйозного, як із захопленням Криму. Так от, починаючи з 2014 року, усі прикордонні та наближені до кордонів України цивільні лікарні, клініки регулярно під керівництвом військових проходять підготовку із масового прийому поранених зі створенням банку крові. Польові ж шпиталі розгортаються протягом доби. Крім цього, цивільні суда Азовської флотилії та Чорного моря проходять тренування із завантаження та перекидання водним шляхом військової техніки та бойових підрозділів. Можете перевірити - кожен капітан рашистського судна має бойовий формуляр.

Це те, що лежить на поверхні і ігнорувати ці факти неможливо.

Що нам треба робити? Закон про тероборону прийняти вже зараз. Привести усіх резервістів у готовність. Перевірити мобресурси. Виступити із загально національною ініціативою щодо створення банку крові.
Думаю, я не оригінальний і це ж саме вже робиться нашими керманичами. Слава Україні!

Андрій ЛИСЕНКО



Теги:9 травня, російсько - українська війна, Андрій Лисенко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А треба??? Лучше полежать на солнышке..... сама развалится!!! Могучий клоун цирка сделает эту работу быстрее и качественнее......
avatar
2
Раша нападе коли тупi рогулi пiдуть у наступ на Донбасс.
avatar