Кропивницький: у музеї мистецтв відкрили експозицію творів Андрія Кадигроба (фото)

Квітень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 492 | Коментарі: 0

5 квітня 2021 року в Музеї мистецтв розгорнуто експозицію творів члена Національної спілки художників України, лауреата обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна Андрія Кадигроба до 40-річчя з дня народження.

 

експозицію творів Андрія Кадигроба

експозицію творів Андрія Кадигроба

експозицію творів Андрія Кадигроба


ДОВІДКОВО: Кадигроб Андрій Миколайович народився 4 квітня 1981 року в м. Кіровограді. У 1998-1999 роках навчався на факультеті дизайну Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки (КІРУЕ). Викладач з фаху – Олександр Демиденко. У 2005 році закінчив видавничо-поліграфічний факультет Національного технічного університету України (колишній Київський політехнічний інститут).

Працює в техніці олійного живопису, в жанрах пейзажу та натюрморту, надає перевагу традиційному реалістичному живопису з сміливим трактуванням форм.

Учасник багатьох обласних та всеукраїнських художніх виставок.
У 2006 році став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України у номінації «За творчі досягнення».
У 2009 році спільно з медіа-групою «Весь Кіровоград» та Кіровоградським обласним художнім музеєм став ініціатором проведення Великоднього Благодійного Аукціону.
З 2012 року – член Національної спілки художників України
У 2015 році став лауреатом обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна у номінації «Національна традиція».
Твори зберігаються в КЗ «Музей мистецтв Кіровоградської обласної ради», у художньо-меморіальному музеї О.О. Осмьоркіна, у Національному заповіднику «Софія Київська», багатьох приватних зібраннях України та за кордоном.

Анатолій Кімнатний 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool