реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

90-й рік Єльцина

Дев"яностий день народження Бориса Єльцина хіба що дозволить мені зайвий раз нагадати моїм молодшім друзям та колегам про недоречність популярного наразі та майже манихейсько-космогоничного протиставлення євразійця Путіна та демократа, ліберала й антикомуниста Єльцина.

На кремлівському престолі одна монголоїдна та слоноподібна потвора може поступитися місцем інший чухонський та жабоподібній потворі, але сакральна геполітика улусу Джучі не зазнає жодних змін й нам у цій геополітиці не передбачено жодного місця на світовій карті й ми можемо вести мову хіба, що про розміри малоросійського федерального округу у складі російської держави, на колінах благаючи про те аби Ужгород не віддали угорцям, а Львів - полякам.

Саме за Єльцина розпочалося криваве та наджорстоке приборкання Північного Кавказу та фактичне знищення чеченського народу; саме за Єльцина було розроблено план розчленування України під кодовою назвою "Грім-93", який намагалися реалізувати вже путинці навесні-2014 й саме за Єльцина було зпровоковно громадянську війну у Грузії та анексовано Абхазію - принаймні УНСО не даремно воювало проти Єльцина на всіх євразійських фронтах, включаючи Мінськ та Москву. Dixi.

Ігор СКРИПНИК



Теги:режим Путіна, Ігор Скрипник, Єльцин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar