реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Порівняйте з Бакановим...

Президент США Джо Байден призначив давнього дипломата Вільяма Бернса головою Центрального розвідувального управління (ЦРУ).

64-річний Бернс провів 33 роки на дипломатичній службі, працював послом у Росії та Йорданії, у 2014 році, він працював заступником міністра закордонних справ.
Згодом він перейшов на посаду директора Фонду Карнегі .

Заступником державного секретаря, він працював в адміністрації президента Барака Обами. У той час державним секретарем була Хіларі Клінтон, а за нею - Джон Керрі. До цього він чотири роки працював у Державному департаменті на посаді заступника державного секретаря з політичних питань в адміністрації республіканця Джорджа Буша .

"Білл Бернс - зразковий дипломат, який має багаторічний досвід роботи на світовій арені", - сказав Байден. "Він поділяє мою впевненість у тому, що спецслужби повинні бути аполітичними і що спеціальний розвідувальний персонал, що обслуговує нашу країну, заслуговує нашої подяки та поваги", - додав він.

Бернс отримав три президентські відзнаки за видатні заслуги та найвищі цивільні нагороди від Пентагону та американської розвідувальної спільноти. Він є доктором наук з міжнародних відносин в Оксфордському університеті.

Зиновій ГУЗАР

Р.S. Порівняйте з лейтенантом Бакановим...
Друг дитинства Вови ЗЕленського, жили в одному підїзді, вчилися, а потім і працювали разом в Студії Квартал-95.
Закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (1997) і Академію праці і соціальних відносин і туризму (2006)
З 25 січня 2013 року був керівником ТОВ «Квартал 95», з 27 грудня 2013 — керівником ТОВ «Студія Квартал-95».
З 2 грудня 2017 року до 27 травня 2019 — голова партії «Слуга народу». Під час передвиборчої кампанії керував штабом ЗЕ.



Теги:СБУ, Зиновій Гузар, США, ЦРУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar