Погода в Україні на вівторок, 12 січня

Січень 11, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 658 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні переважатиме хмарна погода, високий атмосферний фронт.

І тому значні опади в більшості областей завтра малоймовірні за даними Sinoptik.ua. Тільки в Криму може пролітати невеликий сніжок. На цьому з опадами покінчено. Температура повітря вночі складе -7...-2 градуси, вдень -2...+2. Вітер змінних напрямків, переважно східний, південний і південно-східний, 3-8 м/с. У другій половині тижня, особливо на вихідних буде сильне похолодання, місцями температура повітря знижуватиметься до -20 градусів морозу.

У північних областях буде хмарно. У регіоні день і ніч пройдуть без опадів. Температура повітря вночі до -3...+2, удень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+1 градуса. Вітер південно-східний та південний, 3-8 м/с. У другій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, температура повітря буде різко знижуватися, на вихідних – до -18 градусів морозу, опадів практично не спостерігається.

У південних областях хмарна погода в другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Миколаєві, Одесі, Запоріжжі буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі до -5...0 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -2...+2. Вітер східний та північно-східний, 1-5 м/с. У першій половині тижня очікується хмарна погода з проясненнями, у середу – невеликий сніжок, на вихідних відчутне зниження температури до -12.

У Криму сонце буде мало показуватися з-за хмар. У Сімферополі, Феодосії, Ялті, Євпаторії, Севастополі, Керчі весь день йтиме сильний дощ, який вдень може посилитися, але до вечора почне слабшати. У Красноперекопську опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах -1...+3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +3...+7. Вітер північно-східних і східних напрямків, 2-7 м/с. У першій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, можливий мокрий сніг і на вихідних зниження температури повітря.

У східних областях у Донецьку, Дніпрі – без опадів. Температура повітря вночі -8...-4 градуси, вдень стовпчики термометрів покажуть до -2...0. У регіоні вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникнуть до кінця дня. Вітер південний і південно-східний, 1-4 м/с. До середини тижня прогнозується хмарна погода, мокрий сніг, зниження температури повітря не планується.

У західних областях – переважно хмарна погода. В Ужгороді, Рівному, Тернополі – без опадів за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі опуститься до -4...-2, вдень стовпчики термометрів покажуть +1...+3 градусів. Вітер переважно східний і південно-східний, 1-4 м/с. У першій половині тижня повернеться сніжно-дощова погода, небо буде все в хмарах, на вихідних відчутне зниження температури повітря до -18.

У Карпатах хмарна погода протримається весь день. Також йтиме сніг, який до вечора повинен ослабнути. Температура повітря вночі до -2...-1, вдень – до -1...0 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях хмарна погода в другій половині дня поступиться своїми позиціями, але вже до вечора небо знову затягнеться хмарами. У Вінниці, Полтаві прогнозується суха погода. Температура повітря вночі близько -5...-2, удень стовпчики термометрів піднімуться до -2...0 градусів. Вітер східний та південно-східний, 2-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool