На Кіровоградщині рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки

Січень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 529 | Коментарі: 0

12 січня фахівці районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед жителів міст Знам’янка і Олександрія та селищ міського типу Компаніївка і Новоархангельськ. 

Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки, зокрема, яких помилок необхідно уникати, щоб в оселі не виникла пожежа, як визначити і здолати займання на початковій стадії, поки вогонь ще не завдав значної шкоди, як діяти у випадку пожежі та інше.

Особливий наголос фахівці Служби порятунку зробили на способах запобігання пожежам у процесі користування обігрівачами під час опалювального сезону. Крім того, жителям районних центрів нагадали про необхідність дбати про безпеку дітей та трагічні наслідки паління у ліжку.

Спілкуючись з жителями Знам’янки, Олександрії, Новоархангельська та Компаніївки, працівники пожежно-рятувальної служби наголосили, що значна частина пожеж трапляється через необачність самих людей та їх нехтування правилами безпеки. Уникнути лиха можливо, тільки суворо дотримуючись правил, яких під час профілактичного відпрацювання й навчали громадян.

У процесі проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники розповсюдили листівки із застереженнями та вказаним номером виклику пожежно-рятувальної служби – «101».

пожежа, кропивницький, рятувальники

пожежа, кропивницький, рятувальники

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool