На Кіровоградщині під час земляних робіт були виявлені небезпечні знахідки

Січень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

12 січня сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області провели роботу по вилученню та знищенню шляхом контрольованого підриву 26-ти одиниць вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Небезпечні знахідки були виявлені пересічними громадянами під час земляних робіт у Кропивницькому районі, а саме: біля с. Вишняківка - 2 мінометні міни калібру 82 мм та 20 гранат (grosse Gewehrpanzergranate), а біля с. Ганнинське знайдено 3 мінометні міни калібру 76 мм та 1 артснаряд калібру 57 мм.

Шановні громадяни! Є три правила, яких необхідно дотримуватись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів: не чіпати, оповістити Службу порятунку, чекати прибуття фахівців на безпечній відстані від місця знахідки. Ці прості правила збережуть життя вам та іншим людям!

На Кіровоградщині під час земляних робіт були виявлені небезпечні знахідки

 У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool