реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дайте республіканців Україні!

Поліз у Вікіпедію подивитися президентів США на предмет партійної приналежності.

Почав із часів Рузвельта. І помітив таку річ, що республіканці постійно витягували країну з кризи, в яку її заводили демократи.

Причому як тільки все налагоджувалося - американці знов обирали демократів. Запас міцності напрацьований республіканцями часом дозволяв демократам розгулюватися не один строк поспіль.

В її величності Англії така ж сама ситуація, тільки республіканці там консерватори, а демократи - лейбористи (соціалістична партія трудівників).

Розквіт міжнародного тероризму, усіляких там розбушувавшихся племен із мумби юмби, які відділялися від своіїх імперій в незалежні новоутворені республіки приходився на часи демократів. Навіть совочок при них підіймав голову.

Той же Рузвельт наклав вето на експорт зброї і відмовився від ролі світового жандарму занурившись у внутрішню політику. В результаті чого нацисти з комуністами розгулялися і натворили біди.

Той же республіканець Рейган приділяв багато уваги зовнішній політиці і нехіло так давав просратися совєтам. Як і англійські консерватори Черчіль та Тетчер.

Час і в Україні заснувати подібну партію на кшталт англоамериканських.

А то у нас або соціалісти, або соціал-демократи, що по суті ті ж яйця, тільки з боку, або демократи, що по суті теж не далеко відійшли від попередніх двох. Слава Алаху хоч комуністів заборонили.
Тому й товчемося на місці. З кризи не вилазимо. Бо нікому витягувать.

Олександр ПУГАЧ



Теги:олександр Пугач, США, українські націоналісти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar