реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Путін може стати останнім президентом РФ

Володимир Путін може стати останнім президентом Російської Федерації, оскільки до чергових президентських виборів 2024 року РФ як держава може припинити існування.

Таку думку в ефірі телеканалу Obozrevatel TV висловив глава Фонду "Stop Inform Terror" (США) Герман Обухов. "Швидше за все, ніякого наступника не буде. Коли розсиплеться Росія, про яких наступників Путіна можна говорити?" – зауважив він.

У цьому контексті він провів паралель з розвалом Радянського Союзу. "Хто був наступником у Горбачова? Нікого. Єльцин не був наступником – він став президентом Росії", – нагадав політик.

За його оцінками, 2021 року в Росії, найімовірніше, не відбудеться зміни влади, Путін залишиться на посаді. "У мене є сумніви, що 2021 року Путін раптом зникне. Не тому, що він такий сильний, потужний, а просто тому що у будь-якої країни є інерція", – пояснив Обухов.

Він заявив, що Путін не є одноосібним главою держави, він очолює кремлівську "мафію" і виконує її побажання. "Путін – ватажок мафії. Він не диктатор, як багато хто думає. Він все одно робить те, що потрібно оточенню", – наголосив Обухов.Обозреватель



Теги:розпад Росії, Єльцин, Путін, ГОРБАЧОВ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
И это блеет хохлостанец,просравший независимость украины пиндрсам в обмен на печеньки от нуланд???майданутые,бл...
avatar
2
ВУкратне многие хотят увидеть конец России,но пока только ощущают его у себя за щекой. biggrin
avatar
3
Вы, бля...во просрали неньку и открываете варежку на Россию!!!??? Ненька вже прекратила свое существование под засильем зеленых жыдов а вы гребанные уроды что то блеяте...
avatar