Про Академію

Меню

Встигніть стати студентом ще до нового, 2021 року!

28 Листопада 2020 10:48

Рік, що минає, став настільки сумбурним та сповненим несподіванок, що як раптом ви планували вступ до вишу і відтермінували його до кращих часів, то це цілком зрозуміло. Втім відкладати мрію на занадто далеке майбутнє зовсім не обов’язково, коли є чудова нагода стати студентом Міжрегіональної Академії управління персоналом до 26 грудня 2020 року! При цьому Академія пропонує свої абітурієнтам опцію вступу онлайн із можливістю скористатися знижкою на навчання у розмірі 20%.

Міжрегіональна Академія управління персоналом давно відома інноваціями, що впроваджує у навчання, і 2020 рік не став виключенням для закладу. В Академії і до того всіляко прагнули зробити здобуття вищої освіти сучасним і максимально доступним для всіх українців та в усіх регіонах країни. Коли решта освітніх закладів лише перелаштовувалася на дистанційну форму навчання, в Академії відповідна практика була впроваджена вже давно. Тож на цьому етапі постало питання, як забезпечити можливість онлайн-вступу на всі спеціальності. 

Від задуму до реалізації кілька місяців, і от вже тисячі українців стали студентами вишу, скориставшись зручним та безпечним способом вступу. Долучайтесь і ви! 

Онлайн-вступ до МАУП має ряд переваг:

  • Це унікальна можливість стати студентом у лічені дні, не виходячи з дому і не відвідуючи громадські місця в період пандемії. Вибирайте цікаву спеціальність, визначайтеся з формою навчання (денна, заочна чи дистанційна) та подавайте документи на бакалаврат чи магістратуру з максимальним комфортом і безпекою.
  • Вступ онлайн розповсюджується також і на спільну освітню програму з болгарським і польськими вишами, що дає можливість отримати вищу освіту без складання ЗНО
  • Онлайн-вступ доповнюється наданням знижки на навчання в обсязі 20% кожному, хто здійснить оплату до першої сесії і протягом семи днів з моменту зарахування.

Як бачите, здійснити свою мрію про успішне студентство можна навіть у цьому непростому, але цікавому 2020 році. Не відкладайте на майбутнє те, що можливо вже у теперішньому! Вступайте до МАУП онлайн, дотримуючись простої та доступної процедури. Заповнюйте форму, отримуйте знижку, навчайтеся та будуйте своє успішне майбутнє прямо сьогодні!

Поділитися посиланням: