реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Які жіночі сережки зараз модно носити

Сучасна мода на аксесуари дуже різноманітна. Ювелірні сережки одні з найпопулярніших жіночих прикрас. Їх популярність обумовлена тим, що вони не тільки акцентує увагу на жіночу красу, прикрашає її, але є важливим елементом, завершальним образ.

Модні жіночі сережки сезону 2020-2021 вважаються барвистим, а також ефектним компонентом, проте який ніяк не схильний бути тільки завершальним елементом стилю, але може стати його «родзинкою». Тому в статті ми коротко розкажемо, які золоті сережки зараз в моді і де їх можна купити.

Отже, зараз в тренді такі види жіночих сережок:
1. Двосторонні сережки. Такі моделі ще називають «front to back». Головною особливістю такого аксесуара є те, що він може прикрашати мочку вуха з двох сторін! Найчастіше прикраса має дві різні частини за обсягом, типу, розмірами, але з'єднуються між собою в одну прикрасу. Наприклад, ювелірні сережки «Dior», сережки з перлами, джекети та інші. Додамо, що двосторонні сережки популярні ось уже кілька сезонів поспіль, не дивно навіть чому.

2. Змійки. Це один з найголовніших трендів цього сезону. Є сережки змійки кафи, які щільно облягають мочку вуха формою змії, також неповторні висячі моделі.

3. Сережки конго. Незмінна класика, популярна вже багато років. Сережки конго популярні і в сезоні 2020-2021. Однак нові моделі прикраси мають якісь нові зміни в зовнішньому вигляді. Нове незвичайне оформлення сережок - додавання перлів, комбінація декількох квітів, додаткові деталі з пір'я, шкіри та іншого.

4. Сережки-вісячі, з підвісками. Зараз в моді звисають сережки з різними підвісками, які можуть бути в класичному або неординарному виконанні.

5. Сережки з хрестом. Таке незвичайне поєднання підійде не всім жінкам, але для сміливих і зухвалих дівчат вони будуть ідеальні, адже це один з найбільш трендових аксесуарів цього сезону!

6. Витончені гвоздики. Незгасима класика увірвалася і в тренд сезону 2020-2021. Роки йдуть, але популярність витончених і ніжних сережок-цвяшків тільки зростає. Золоті гвоздики виготовляють в оригінальних дизайнах з підвісним елементом.

7. Асиметричні або непарні сережки. Раніше парні сережки повинні були бути ідеальні і ідентичні, але сучасна мода внесла свої корективи. Зараз модно носити mismatched-прикраси на вухо, які можуть відрізнятися за формою, довжині, кольором і дизайну. Однак важливо пам'ятати, що за одним критерієм вироби повинні перегукуватися, наприклад, ідентичні вставки.

8. Сережки-трансформери. Вони є різновидом двосторонніх сережок, але є трансформерами. Аксесуар складається з Пусети і знімною підвіски. Підвіска може бути у вигляді куль, шипів, віяла, ланцюжки та іншого.

Чому золото кращий варіант для жіночих сережок?


Золото - популярний дорогоцінний метал, який застосовується для створення модних, трендових ювелірних прикрас. Золотий сплав має безліч переваг, з яких варто придбати саме золоті сережки:
• Якісний;
• Гіпоалергенний;
• Довговічний метал.

Також з золотом ідеально поєднуються дорогоцінні й напівкоштовні камені - фіаніти, діаманти, смарагди, перли і т. д. Вставки надійно закріпляються в метал 585 проби і ви можете не турбуватися що вони випадуть.

Де можна купити трендові ювелірні прикраси


Купити трендові золоті сережки можна в онлайн-гіпермаркеті ювелірних прикрас «Золотий Стандарт». Інтернет-магазин пропонує в своєму широкому каталозі великий вибір аксесуарів із золота на вухо, серед яких: сережки з перлами, сережки-конго, двосторонні прикраси на вухо, золоті гвоздики, змійки і інші.
Для вашої зручності на сайті https://zolotoy-standart.com.ua/ для кожної моделі є короткий опис, ціна і фото. Доставку здійснюємо по Києву, Одесі, Харків, Львову та іншим містам України.



Теги:სერგეი ლამბამინი, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar