У Кропивницькому бібліотекарі відкрили виставку-переосмислення

Листопад 13, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №5 користувачів зустріла нова виставка-переосмислення «Рівні права і можливості для чоловіків і жінок».

Мабуть з дитинства ми всі мріяли бути щасливими. Але, щоб досягти омріяного щастя і займатися тим, до чого лежить душа і є хист, ми повинні мати рівні можливості для навчання, лікування, створення сім'ї, здобуття професії, отримання цікавої і добре оплачуваної роботи, незалежно від того, якої ви статі – хлопець чи дівчина. Сьогодні дедалі частіше ми чуємо слова: гендер, гендерна рівність. Зміст цих висловів розкриває виставка.

Окрім спеціальної літератури (наприклад, книга «Чому не варто боятися фемінізму» Тамари Марценюк), на виставці представлені художні твори відомих авторок, яких «звинувачували» у фемінізмі.

Література з виставки допомогла дізнатися читачам про людей і організації, які нині працюють в Україні задля забезпечення рівних прав громадян незалежно від статі.

Детальніша інформація про захід на сайті 

  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool