реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Рідне місто" - це не партія, це "Вена"

Спроба зареєструвати «клон» партії «Рідний дім» свідчить про відсутність реальних шансів у опонентів Владислава Атрошенка

Увечері 21 вересня в обласну і міську територіальні виборчі комісії надійшло повідомлення про намір партії «Рідне місто» (м. Полтава) провести конференцію про висунення кандидатів у депутати до Чернігівської обласної та міської рад.

Захід мав пройти о 8-й ранку наступного дня в Седневі, в парку. Щоб перевірити дотримання вимог Закону, на місце виїхали члени комісії і журналісти. Вони зафіксували, що за вказаною адресою ніяких заходів не проводилось. Та ж ситуація спостерігалася і на наступний день. Але пізно ввечері 24 вересня ця партія подала документи в комісії зі списком кандидатів. Перший номер у списку - якийсь Атрошенко, який проживає в Мелітополі Запорізької області.

Я не буду давати юридичну оцінку діям комісій, адже в документах полтавської партії «Рідне місто» досить порушень і, можливо, фальсифікацій. Із цим буде розбиратися суд, який дасть правову оцінку діям комісій. Скажу лише про те, що документи до виборчкомів заносив відомий у місті фахівець із даних технологій Олег Скварський.
- Співзвучність назв політичних партій - «Рідний дім» та «Рідне місто», а також однакові прізвища перших номерів говорить про те, що дані дії - технологія «двійників», націлена проти мера міста Владислава Атрошенка та його команди - партії «Рідний дім».

Ця технологія не нова. Її мета - заплутавши виборців, відтягнути голоси у партії-лідера. Говорить вона тільки про одне: в опонентів чинного мера немає інших аргументів, а свою виборчу стратегію вони будують виключно на брудних технологіях. Спроба зареєструвати «клон» партії «Рідний дім» свідчить про відсутність реальних шансів у опонентів Владислава Атрошенка. І вони самі це визнають.

Якщо партія «Рідний дім» - це партія чернігівців, яка декларує своєю метою розвиток міста і продовження добрих справ, то такі дії опонентів - це робота проти Чернігова і чернігівців. Партія «Рідне місто» зареєстрована в Полтаві. Про неї ніколи не чули в Чернігові, а в своїй програмі вона обіцяє розвивати... Прилуки.
Люди, які стоять за цією технологією, демонструють свою неповагу до чернігівців. Мовляв, ті заплутаються в бюлетені та віддадуть свої голоси за партію зі схожою назвою.

У свою чергу в партії «Рідний дім» переконані: чернігівці - розумні й освічені люди. І вони розберуться, хто є хто, і зроблять правильний вибір. Якщо партія «Рідний дім» - це партія нашого міста, партія чернігівців, то для наших опонентів в цьому випадку, «Рідне місто» - це «Вєна». Ми знаємо, хто стоїть за цією брудною технологією, яку мету і завдання вони ставлять. І ці цілі ніяк не пов’язані з розвитком нашого міста.

Олександр ЛОМАКО



Теги:вибори 2020, Рідне місто, клони, Олександр Ломако, Рідний дім


Читайте також



Коментарі (0)
avatar