реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

«Терористів» знешкодили

Терористи захопили заручників та погрожували підірвати кілька вибухових пристроїв на об'єкті, де багато людей. Ситуація ускладнюється ще й тим, що все відбувається поблизу державного кордону. На щастя, це тільки легенда для проведення навчань, які відбулися в Чернігівській області.

Як повідомила прес-група управління СБУ в Чернігівській області, за планування та хід спецоперації відповідала координаційна група Антитерористичного центру при обласному управлінні СБУ. Було прийнято рішення негайно залучити до заходів із протидії терзагрозі регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Збройних Сил України, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби, органів державної влади.

Антитерористичні заходи розгорталися у кілька етапів. Після завершення переговорів розпочалася активна фаза спецоперації, у результаті якої «заручників» було звільнено, «вибухівку» знешкоджено, «терористів» затримано, а наслідки їхньої підривної діяльності нейтралізовано.

У повідомленні прес-групи спецслужби інформують, що за підсумками навчань керівництву прикордонного об'єкта було надано рекомендації стосовно удосконалення системи захисту для попередження та блокування терористичних загроз. Додаткові вказівки щодо удосконалення рівня міжвідомчої взаємодії отримали також учасники антитерористичних навчань.
"Голос України"



Теги:українсько - російський кордон, антитерористичний центр, навчання, терористи, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar