реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Уряд погодив призначення Анни Коваленко головою Чернігівської ОДА

Кабінет міністрів погодив кандидатуру колишньої заступниці голови Офісу президента Андрія Єрмака Анни Коваленко на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Джерело: нардеп від "Слуги народу", представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у Telegram, повідомляє "Українська правда"

29-річна Коваленко є головою всеукраїнської ГО "39 жіноча сотня Самооборони Майдану" і координаторкою ГО "Антикорупційний рух України", а також радницею голови держслужби спецзв'язку та захисту інформації.
Маючи освіту театрознавиці, вона була консультанткою при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радником трьох міністрів оборони і міністра інформполітики Юрія Стеця у 2014-2015 рр.
Безуспішно балотувалася в нардепи від Чернігова. У 2019 році була обрана депутатом ВР від "Слуги народу". 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження у зв'язку з призначенням її заступником керівника Офісу Президента.
22 квітня президент Володимир Зеленський звільнив Коваленко з посади заступниці з питань оборони керівника ОП Андрія Єрмака і призначив замість неї Романа Машовця.
Саму ж Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад та територій.



Теги:команда ЗЕ, Слуга народу, Анна Коваленко, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ух ты, какая красотка!)
avatar