реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Прокопенко - у відставці? Не спішіть!

Голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко подав у відставку. Ну, подав, але це ще не відставка. А то забігали коментатори...

Андрій Прокопенко - професійний політичний технолог, що займався виборами, тобто політтехнологіями і на Росії, і в Україні. Тож він прекрасно знає коли що сказати.

Заявити про НАМІР відставки (бо її має прийняти Президент) за півтора місяця до виборів, попрацювавши менше року і маючи чим похвалитися, та ще й у вихідний день - це точно розрахований технологічний крок.

Крок для чого? Відповідь у заяві самого Прокопенка: "Основна причина – це те, що я фактично позбавлений впливу на кадрову політику та формування складу кандидатів до обласної ради". Тобто це ультиматум команді "Слуги народу" на Чернігівщині, де Павло Халіман, зять прилуцького судді, визначає "фішечки", торгуючись, наприклад, з міським головою Чернігова про його "Рідний дім", який теж має гарні шанси зайти потужно в обласну раду.

Тож відставка Андрія Прокопенка зараз прийнята не може бути. Хоча з цією владою можливе все. Купляємо попкорн!

І, до речі, особисте моє ставлення - Андрій Прокопенко не тільки не зовсім вписується у хаотичні і безалаберні ряди (та й рядів там нема, а так, бродіння комерції з криміналом, приправленої безпуттям) т.зв. "Слуги народу", але й реально, якщо без політичних окрасів дивитися, є несогіршим керівником виконавчої влади області.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Павло Халіман, Василь Чепурний, Чернігівська ОДА, команда ЗЕ, Андрій Прокопенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar