реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

На Козелеччині викрито браконьєрів, які завдали збитків майже на 24 тис. грн

Другого вересня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення рибоохоронного рейду на водоймах Козелецького району викрито браконьєрів із забороненими знаряддями лову.

На оз. Байцин, поблизу с. Білики жителі м. Київ та с.Сираї за допомогою сітки «бредень» виловили 5 кг риби: синець - 280 екз. та карась сріблястий - 10 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 23 970 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо - оперативну групу Козелецького ВП Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області.

На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Козелецького районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Незаконно добуту рибу та заборонені знаряддя лову вилучено.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

за інф. Чернігівського рибоохоронного патруля



Теги:рибоохоронний патруль, рибоохорона, рибінспекція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar