На Кіровоградщині виникло 6 займань на відкритій території

Липень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на гасіння пожеж на відкритій території.

Зокрема займання рослинності та сміття стались в Олександрівському (60 м2 сухої трави поблизу районного центру), Новоархангельському (100 м2 сміття поблизу с. Сабове), Маловисківському (0,04 га сухої трави поблизу с. Гаївка), Новоукраїнському (0,05 га сухої трави поблизу райцентру) та Олександрійському (80 м2 сухої трави в смт Олександрійське) районах.

Крім того, 29 липня о 12:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на відкритій території поблизу м. Гайворон. Після прибуття на місце подіїї було встановлено, що горить 0,07 га сухої трави на відкритій території уздовж залізничної колії. Травмованих та загиблих немає. О 14:15 пожежу було локалізовано та о 14:39 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 21-ї ДПРЧ м. Гайворон, 2 співробітників та 1 одиниця техніки Гайворонського ВП ГУ НП України в Кіровоградській області, 2 працівників та 1 одиниця техніки комунального підприємства «Гайворонський комунальник», 7 працівників та 1 одиниця техніки ДП «Голованівське лісове господарство», 1 працівник та 1 одиниця техніки ПСП «Перемога».

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool