Кропивницькі лялькарі запрошують на прем’єру

Липень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

У прийдешні вихідні, 1 і 2 серпня, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок запрошує мешканців і гостей міста на прем’єру музичної вистави «Як Микита з ярмарку йшов».

В основі сюжету – повчальна історія про Півника і мишенят з відомої української народної казки, яка вчить працьовитості і засуджує ледарів.

За задумом творців, під час вистави, маленькі глядачі теж зможуть долучитися до «праці», виконуючи інтерактивні ігрові завдання.
Авторки інсценізації та постановниці – заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Евеліна Новопашена. Сценографію до казки створила головна художниця театру Оксана Шарій, а музику написала композиторка Юлія Грицун.

У неділю, 2 серпня, лялькарі закривають 81-й театральний сезон. Тож для усіх глядачів, які завітають до театру цього дня, митці готують велику розважальну програму з улюбленими мультяшними персонажами та веселими іграми, що відбуватимуться у затінку, на театральному подвір’ї.

До речі, хто протягом сезону збирав квитки з театральних вистав з метою участі у конкурсі «Кращий глядач сезону», має до 30 липня зареєструватися у театрі. На учасників і переможців теж чекатимуть подарунки.

Початок заходів – об 11.00 годині * Вхід до театру – тільки у захисній масці  Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76, (095) 036 83 21, (097) 707 31 72 



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool