Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.07.2020

У Пирятині відбулося ЗНО з біології


Тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології складався з 50 завдань


У Пирятині відбулося ЗНО з біології13 липня 2020 року, на пунктах тестування Пирятинський ліцей та Опорний заклад Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 6 було проведено зовнішнє незалежне оцінювання з біології.

Напередодні дня тестування моніторинговою групою за участю фахівців міської ради, Пирятинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області встановлено, що на пунктах тестування ЗНО у м. Пирятин створено безпечні умови згідно з рекомендаціями Головного державного санітарного лікаря.

Всього виявили бажання скласти тестування 352 особи з Пирятинського, Гребінківського, Чорнухинського та Лохвицького районів, для яких створено 24 аудиторії. Не з’явилися на пункти ЗНО 97 осіб (28%).

До роботи на пунктах тестування ЗНО було залучено 60 педагогічних працівників.

Під час проведення ЗНО з біології  проходив контроль за дотриманням рекомендацій щодо допуску на ЗНО (температура тіла не вище  37,20С, відсутність ознак респіраторних захворювань, наявність маски або респіратора); контролювалася соціальна дистанція між учасниками не менше 1,2 м, масковий режим, наявність антисептиків, була проведена дезінфекція приміщень, організована утилізація використаних масок тощо; діяли заходи для уникнення скупчень людей (більше часу для входу, проміжки часу для входу різних учасників, правильна організація черг із дистанцією); відбувався супровід медиків та поліції.

Під час проведення ЗНО з біології не було зафіксовано жодного порушення процедури проведення.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з біології.


У Пирятині відбулося ЗНО з біології
 

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з біології, дорівнює 82 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у вівторок, 14 липня, будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту.

Установлення порога „склав/не склав“ та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів та таблиця переведення тестових балів з біології у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 25 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні на пунктах тестування у м. Пирятин через об’єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині повністю готові до безпечного проведення ЗНО-2020

Додаткове тестування з біології відбудеться 5 серпня.

15 липня випускники закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради складатимуть ЗНО з географії, а 17 липня зовнішнім незалежним оцінюванням з хімії завершиться основна сесія ЗНО.

Схожі матеріали:
👁 5449
Категорія: Освіта
Теги: тест, пирятин, біологія, ЗНО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти... На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти...
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ