реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перша жертва короновірусу у Чернігові. Їй 94 роки!

У Чернігові сьогодні, 2 червня, стався перший випадок смерті людини, яка одним із діагнозів мала COVID-19. Це жінка, віком 94 роки, яка мала багато тяжких хронічних захворювань, на які вона страждала протягом довгого періоду. Про це на брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я міської ради Владислав Кухар (на фото).

Він також додав, що ця жінка була з числа контактних осіб по COVID-19, у неї відбувся розвиток пневмонії, лікувалася у стаціонарі інфекційного відділення міської лікарні №2 з 29 травня. ПЛР-тестування було зроблене напередодні.

- На жаль, сьогодні у зв’язку з розвитком тяжкої серцево-судинної та дихальної недостатності ця жінка померла. Всю необхідну терапію, яка потрібна згідно з протоколом лікування і цього інфекційного захворювання, і іншої супутньої патології, одночасно отримувала у повному обсязі й безкоштовно, - повідомив Владислав Кухар.

Обласна адміністрація повідомила наступне: станом на 13 годину 2 червня в Чернігівській області + 15 нових випадків коронавірусу.

З них десять у місті Чернігів. Усі з числа контактних. Двоє осіб госпіталізовано, решта на амбулаторному лікуванні.

ПЛР-тест підтвердив Сovid-19 у двох жителів Чернігівського району. Ще двоє хворих виявлено у Козелецькому та одного у Городнянському районах. Усі вони з кола контактних осіб. Лікуються амбулаторно.



Теги:карантин, Чернігівська міська рада, короновірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar