На Кіровоградщині конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною

Квітень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

До поліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні був доставлений житель Миколаївської області з тілесними ушкодженнями у вигляді непроникаючих вогнепальних поранень.

«Під час проведення розшукових заходів правоохоронці встановили, що в одному з сіл Благовіщенського району між двома чоловіками стався конфлікт.

У результаті місцевий житель здійснив постріли у бік опонента зі зброї, переробленої для відстрілу гумових куль, та завдав потерпілому тілесних ушкоджень», - розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Руслан Пустовойт.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, триває.

Особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Благовіщенського відділення Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool