реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Італійська паніка

Без претензій на істину. Маю одну ваду - люблю дошкробатись до істини. Зважити всі ''за'' і ''проти'', співставити, проаналізувати, бо ненавиджу бігти за натовпом. А особливо в часи панічних настроїв.
Глянув на статистику смертності в Італії за п'ять років. Ріст смертності в цей період: 2016 +0,59%, 2017 +0,68%, 2018 +0,68%, 2019 + 0,88%; в 2020 + 0,87%. Середній вік смертності від короновірусу в Італії - 79,5 років. Чоловіки ± 71%.

Хм. Середня тривалість життя в Україні - 72р, чоловіків 67. Не знаю, як ви, але в нас залишається мрієї, щоб чоловіки в Україні вмирали від короновірусу в 79,5 років. Був би не проти, якби на моїй могилці чи в некролозі записали: "Помер від страшної пошесті короновірусу у віці 79 з половиною років'', ніж просто "відмучив свої 67''. :)

В Італії посмертно визначають чи людина хворіла цим вірусом. Розумієте, яка тоді виходить статистика? Умовно кажучи вдарило струмом, зробили аналіз, а в нього короновірус - отже помер від вірусу. Власне так і відбувається. Є статистичний перелік хворіб, що загострюються при захворюванні короновірусом. Тотальна більшість померла від супутніх хворіб. Саме тих хвороб людства від, котрих нині найчастіше і вмирають.
Україна йде цим шляхом - готується наказ МОЗ про посмертні тести на Covid 19. Тобто паніки, хайпу та смертності в нас буде найбільше в світі, а це у свою чергу пригнічуватиме людей, виводитиме з рівноваги. Психічний стан і так в нас, мабуть, найгірший з поміж усіх народів.

Ще в тридцятих роках минулого століття вченими доведено прямий зв'язок між психо-емоційним станом людини та її імунітетом. Чим пригніченіший стан тим більш вона загрожена.

Не підважую заходи карантину та самоізоляції, головне не перехворіти нам всім одночасно.

Жодної паніки, усмішка, здоровий глузд, віра в Бога та Україну і ми незнищенні!

- чоловіче, ти кіко ще будеш стирчати біля вікна? Вже півгодини, ніц но дивишсі в вікно.
- не заважай, жінко, я гуляю!

Здоров'ячка усім і кожному мінімум по 79,5

Андрій МІЩЕНКО



Теги:фейки, Андрій Міщенко, Італія, вірус, короновірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar