Кропивничани не можуть додзвонитися у дитячу поліклініку

Березень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

Сьогодні, 24 березня, деякі мешканці міста Кропивницький, у яких є малеча, не могли додзвонитися на номер стаціонарного телефона дитячої поліклініки, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Мені потрібно було взнати, коли приймає лікар для моєї дитини, тому дзвонила телефоном 24-42-71 понад годину, але слухавку ніхто не брав. Чому це відбувається, невідомо. В мережі інтернет не знайшла якогось пояснення. І це відбувається, коли в місті впроваджений карантин. Лише по телефону 32-15 -77 відповіли, що це реєстратура вузьких спеціалістів»,- розповідає молода мама.

«Тільки подзвонивши сьогодні до управління охорони здоров'я міської ради Кропивницького, мені надали мобільні телефони (097 -131-89-24, 095-480-02-27), по яких я змогла додзвонитися до реєстратури поліклініки, щоб отримати інформацію, яка мені була потрібна»,- розповідає мешканка Кропивницького.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool