На Кіровоградщині 10 мешканців з інвалідністю здобули нову професію

Березень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

Протягом січня-лютого 2020 року за направленням центрів зайнятості області, з урахуванням рекомендацій індивідуальних програм реабілітації, професійне навчання проходили 10 осіб з інвалідністю.

Для організації професійного навчання осіб даної категорії використовувалась база 2 навчальних закладів та 7 підприємств області.

Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилось за 8 професіями, спеціальностями та напрямами. За груповою формою в навчальних закладах проходили навчання 3 особи, з них 1 – в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилося за професіями продавця продовольчих товарів та продавця-консультанта, масажиста, слюсаря-ремонтника, оператора комп’ютерного набору та за напрямками підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу та дотримання безпечного ведення робіт.

Постійно організовується професійне навчання осіб з інвалідністю безпосередньо на виробництві з метою адаптації їх на робочому місці та набуття практичних навичок. У такий спосіб проходили навчання 7 осіб з інвалідністю на підприємствах області. Працевлаштовані на підприємства регіону після проходження професійного навчання 4 особи.

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool