реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Такий хороший двічі міністр Ємець...

Генеральний директор “Медичних закупівель України” Арсен Жумаділов звинуватив міністра охорони здоров’я Іллю Ємця у просуванні “смотрящого” на керівну посаду в держпідприємство.

З відповідною заявою Жумаділов звернувся до Державного бюро розслідувань, його копія є в розпорядженні агенції “Слідства.Інфо”.

“Починаючи з 17 березня 2020 року, Ємець І.М. та за його дорученням посадові особи МОЗ України здійснюють на мене тиск з метою працевлаштування в ДП на посаді заступника генерального директора Гришковця Володимира Володимировича”

Чоловік із прізвищем Гришковець Володимир Володимирович 3 квітня 2019 року був засуджений Богунським районним судом міста Житомир за численні крадіжки продуктів із супермаркету “Метро”. Зокрема, як ідеться в документі, чоловік вкрав консерви тріски, червону ікру та інші товари. Згідно з вироком суду, чоловік визнав свою провину в крадіжці та сплатив 1700 гривень штрафу.

Арсен Жумаділов - працевлаштування заступником генерального директора (а реально "смотрящим" від міністра) людини із кримінальним минулим, засудженої за крадіжку - це зневага до платників податків, що марно сподіватимуться на нульову толерантність до корупції в такій агенції.

Щодо останнього сьогодні я звернувся із заявою про вчинення кримінального правопорушення в ДБР за відповідною підслідністю. Закупівлі вже третій тиждень блокуються МОЗом, бо має бути "політична воля керівництва". Ви її привязали до призначення свого протеже. Вам тепер нести за це відповідальність.

"По-хорошему вы не захотели. Будет по-другому", - сказали ви мені в подвір'ї МОЗу в минулу п'ятницю.

Зиновій ГУЗАР

Р.S.Міністр Ілля Ємець закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в Україні через коронавируса.



Теги:міністр Ємець, Корупція, медичні закупівлі, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar