реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Підозрюваний у розкраданні 2-ох мільярдів нардеп приїхав у суд на Maserati

30 січня народний депутат України Борис Приходько прибув до Дарницького райсуду Києва на розгляд справи про привласнення, розтрату коштів та зловживання службовим становищем, в якій він є обвинуваченим.

Після засідання він разом з адвокатом підійшов на вулиці до автомобіля Maserati Levante, ймовірно, бажаючи на ньому поїхати. Та почувши питання активістів ГО "Стоп корупції" щодо розкішної машини, чоловіки ввімкнули-вимкнули фари й пішли в іншому напрямку.

"Ми приїхали сьогодні на засідання, щоб проконтролювати дотримування судом норм законодавства. Винний у розкраданні 2-ох мільярдів з "Аграрного фонду" повинен відповісти сповна. Навіть попри те, що він є народним депутатом України. Після того, як ми почали ставити запитання, Приходько відмовився відповідати й разом з адвокатом хотів поїхати на Maserati. Однак згодом чоловіки подумали та повернулись", — розповів правозахисник Володимир Циганов.

Відповідне відео опублікували на сторінці "Стоп корупції" у Facebook.
Зазначимо, в декларації пана Приходька авто марки Maserati відсутнє. Натомість нардеп може похвалитись автопарком із трьох Mercedes-Benz, одного Land Rover та однієї Toyota.

Активіст Володимир Циганов також додав, що представники Офісу Генпрокурора, які раніше ігнорували засідання, сьогодні з’явились у суді.

"Засідання перенесли на 24 лютого, на 12.30, у зв’язку з тим, що прокурори не знають матеріалів справи", – наголосив стопкорівець і назвав це "зливом".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, 27 січня у столиці суд над топкорупціонером та народним депутатом України Борисом Приходьком закінчився, так і не розпочавшись, через неявку представника Офісу Генпрокурора.

Нагадаємо, колишнього першого заступника Голови Національного банку України часів Віктора Януковича, а наразі народного депутата України IX скликання підозрюють в крадіжці 2,069 мільярда гривень з ПАТ "Аграрний фонд".

"Антікор"



Теги:корупціонери, Аграрний фонд, Носівка, Генпрокуратура, Борис Приходько, регіонали


Читайте також



Коментарі (0)
avatar