На Кіровоградщині обласну лікарню забезпечать новим обладнанням

Січень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині відділення невідкладної хірургії обласної лікарні планують доукомплектувати сучасним медичним обладнанням. Наразі там завершився капітальний ремонт.

Очільник ОДА Андрій Балонь проінспектував результати ремонтних робіт і провів у обласній лікарні виробничу нараду на місці за участі першого заступника Ігоря Кузьміна, директора департаменту охорони здоров’я Олега Рибальченка та головного лікаря Лариси Андреєвої.

Під час капітального ремонту у відділенні замінили вікна, двері та внутрішні інженерні мережі, а також встановили в операційній сучасну вентиляцію. Окрім цього, приміщення було частково оснащене новим медичним обладнанням.

У 2020 році для відділення мають закупити наркозно-дихальне обладнання та ренгентне устаткування. Із цією метою із обласного бюджету планують додатково виділити 5,5 млн. грн.


  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool