У Кропивницькому пільговики дочекалися повідомлень від банку (ФОТО)

Грудень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 1942 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький, у яких є пільги на комунальні послуги, отримали від Ощадбанку СМС - повідомлення, повідомляє FOTOINFORM.NET

29 листопада деякі пільговики отримали СМС по безготівковій монетизації пільг.

« Мені прийшла СМС, в якій повідомляється, що моя сума пільги не покрила інші послуги, данні відсутні, деталі в кабінеті. Я гадав, що прийде повідомлення з детальними розрахунками по кожному виду комунальної послуги, щоб знати, скільки мені потрібно заплатити тому, чи іншому підприємству. А в цьому повідомленні від Ощадбанку нічого незрозуміло. Особистий кабінет цього банку не завжди працює, бо майже тиждень у моєму особистому кабінеті виникала помилка 404»,- скаржиться ліквідатор аварії на ЧАЕС.

«У мене немає можливості користуватися інтернетом. Де мені тепер взнати якому підприємству та скільки платити? В СМС цього немає»,- бідкається інвалід-ліквідатор Олег Сергійович.

Як стало відомо ФОТОИНФОРМу, 22 листопада Ощадбанк перерахував кошти по безготівковій монетизації комунальним підприємствам. У цей день на гарячій лінії банку обіцяли, що СМС прийде ввечері. 25 листопада пільговики, які не дочекалися повідомлень, дзвонили знову на гарячу лінію, де казали, щоб знову чекали до вечора. Деякі пільговики міста Кропивницький отримали СМС в п'ятницю, 29 листопада.

Монетизація пільг: що змінилось та скільки доведеться платити за «комуналку» кропивничанам 

29 листопада деякі пільговики отримали СМСкі по безготівковій монетизації пільг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool