реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шуфрич як приклад державної зради

Вчорашні заяви Нестора Шуфрича в ефірі Савіка Шустера мають стати предметом дослідження СБУ та ГПУ на предмет наявності в них ознак державної зради.

Спочатку він виправляв Сергія Наєва (заступника начальника Генштабу), який заявив, що на непідконтрольних територіях є російські війська. Шуфрич назвав ці слова бездоказовими та посилався на звіти ОБСЄ. Після обґрунтованих пояснень та посилань на дані розвідки нардеп з партії любителів Путіна все одно резюмував, що доказів наявності рос військ немає.

Потім після історичної аналогії з Другою світовою, яку провів Святослав Вакарчук, Шуфрич назвав ці порівняння невірними, бо тоді була війна між націями, а зараз внутрішній конфлікт, коли з обох боків українці.

В ефірі українського телеканалу голова комітету з свободи слова українського Парламенту повторював тези рос пропаганди. Якщо за такі заяви не карати, то про яку інформаційну безпеку та боротьбу з рос пропагандою взагалі може йти мова?

Я вже давно казав, що діяльність партії Медведчука-Путіна «За життя» має бути заборонена, як така, що представляє інтереси держави-агресора. Вони набагато небезпечніші за КПУ.

Олександр ЛОМАКО



Теги:Шуфрич, державна зрада, Олександр Ломако, Наєв, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Шуфрич - козел
avatar
2
ты тоже козёл !
avatar
3
Як були в злиднях простi украiнцi так i продовжуеться доля , а змiна на зелених,чорних , ще яких до пизxxxи ....правителi марioнетки ,самостiйностi нема i не буде...
avatar
4
вы придурки украiнцi, шестой год толчете воду в ступе.хотите победить Россию ну-ну
avatar
5
Хотел бы спрлсить-а констатация фактов для хохла всегда державна зрала??? Или захват админзданий, беготня по майдан с оружием, банда сашка белого и вытираном в золотом-это норма хохложиття???
avatar