реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Міністр книжкок не читає - воно й видно...

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов зізнався на своїй сторінці у Facebook, що не читає книги, бо йому нудно.

«Всі читають книжки. Вважається, що всі читають. Це модно. Це корисно. Це для освіти і розвитку. Про це пишуть у соцмережах. Влаштовують флешмоби. Розповідають про великих людей, які читають по 300 книг на рік. Мені читати книжки нудно.

Цей текст для тих, хто книжки не читає. Я один із вас. Я науковець. Я постійно навчаюсь. Я створюю нові наукові статті і освітні курси. Я розвиваю бізнес. Я вважаю освіту найважливішою метою для кожної людини. Але я книжок не читаю і іншим не раджу.

Книжки – це развлєкуха, а не освіта. Сьогодні мені подобається інша развлєкуха – серіали та кіно, подорожі та ресторани. А також танці та клуби. Так, інколи я читаю книжки, але тільки для развлєкухи. Серйозні книжки. Для фану».

Також на думку Милованова, самоосвіта через читання книжок – це самообман. Він вважає, що наразі так ніхто не навчається. Міністр пише, що читання – це пасивний метод сприйняття інформації, а в сучасному світі освіта відбувається через «дискусії, дебати, суперечки».

Наприклад, Милованов, для написання наукових статей, читає інші наукові статті, дивиться презентації колег, та обговорює ідеї на ланчі з друзями.Літакцент

Ми живемо у такі гібридні часи, коли почесний президент школи економіки, яка пишається тим, що зорієнтована на західні зразки, доцент американського університету (можливо, поганенького, а, можливо, й фіктивний доцент, бо в американських університетах немає доцентів), нарешті міністр українського уряду НЕ СОРОМИТЬСЯ сказати, що читання -- це винятково розвага, яка не витримує конкуренції з інтернетом, кіно, подорожами, їжею -- про секс забув, бідака!

Здається, цей учений муж не прочитав жодної книжки з економіки, а хоче змінити в кращу сторону економіку України. Який же ми бідний народ! Про нашу бідність і нікчемність навіть Яворівський знав не всю правду. Милованов врізав правду-матку! Братія вкотре витріщила очі, заходилася писати, як оце я, але що далі? Годо виявився безграмотним мурлом, але з дипломом докторським і місцем у рейтингу економічних мислителів. Кінець світу -- ось як це називається.

Роксана ХАРЧУК



Теги:пропаганда читання, Роксана Харчук, українська економіка, команда ЗЕ, Тимофій Милованов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar