На Кіровоградщині стартує спецоперація «Мігрант»

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 664 | Коментарі: 0

З 18 жовтня на Кіровоградщині розпочинається активний етап всеукраїнських профілактичних заходів з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант». 

Протягом цього тижня проходить підготовка до операції, яка проводитиметься спільними силами міграційної служби, національної поліції області та обласного Управління Служби безпеки.

Загалом з початку року виявлено 125 неврегульованих мігрантів, відносно 114 прийнято рішення про примусове повернення.

Виконано рішення судів про примусове видворення з України відносно 5 іноземців та 1 громадянин іншої держави знаходиться у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, очікуючи на отримання з консульської установи паспорта та видворення за межі країни.

Відносно 358 іноземців працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби області склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 101 громадянина України притягнено до відповідальності за сприяння незаконному проживанню, працевлаштуванню, навчанню іноземців (ст. 204-206 КУпАП).

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool