реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Геть капітулянтів!

Таки зрада. Вибори на окупованих територіях без контролю України над кордоном і виведення окупаційних військ.

Європа свого часу зрадила Чехословаччину (двічі - у Мюнхені і 1968 року), зрадила Угорщину, зрадила Польщу - це країни, які вона вважала завжди європейськими. А ви хочете, щоб за Україну дбала, яку вважає ну, в кращому разі. межею між Європою і Азією, але аж ніяк не відносить до європейської цивілізації.

Тому заява Макрона про глибинний гуманізм російського народу мене не дивує - нація, що двічі отримала від росіян по повній і їхала в Московію гувернантками, не може позбутися своїх комплексів.

Польща, Мадярщина та Чехія копилять свої вишеградські губки, бо глибинно українці для них - бидло, товчене їхньою шляхтою... Та на позір мусять Україну підтримувати, бо інколи згадують холодне дихання сибірів...
Але як Україна сама руками свого першого президента і теперішнього підтримує свою капітуляцію - чого напружуватись ситим бюргерам і мсьє з сеньйорами вкупі?!

"Захід нам поможе!" - думали Симон Петлюра, Юрко Тютюнник, отамани в лісах та бійці у криївках. Ні, не поможе. Тільки самі. Ми, українці, створили російську та радянську імперії - ми її мусимо і розвалити.

...Хоч сам не буду в Чернігові, але закликаю на 11 годину вийти до обласної ради з протестом проти капітуляції України на Донбасі!

Народний Рух вимагає: геть капітулянтів від влади!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Народний Рух, капітуляція, формула Штайнмаєра, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar