На Кіровоградщині сталася ДТП за участі 4 автомобілів (ФОТО)

Вересень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Учора близько 8-ї години на автодорозі М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» у межах селища Пантаївка міста Олександрії сталася ДТП за участі чотирьох учасників.

Водій, керуючи вантажним автомобілем DAF, не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечну швидкість руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Scania, який зупинився для надання переваги в русі іншим учасникам дорожнього руху.

Позаду них рухалися ще одна вантажівка DAF та Volkswagen, водії яких не дотрималися аналогічних правил та почергово скоїли зіткнення один з одним.

Унаслідок пригоди ніхто з учасників травмований не був. На водіїв DAF-ів та Volkswagen інспектори склали протоколи за ст.124 КУпАП.

Патрульна поліція Кіровоградської області

На Кіровоградщиніі сталася ДТП за участі 4 автомобілів

На Кіровоградщиніі сталася ДТП за участі 4 автомобілів


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool