На Кіровоградщині громадянство України за народженням набуло 248 дітей

Вересень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 1594 | Коментарі: 0

Набуття громадянства України за народженням склало понад 70% від усіх матеріалів, які були прийняті у підрозділах Управлінні Державної міграційної служби у Кіровоградській області щодо набуття українського громадянства з початку року. 

За 8 місяців довідки про реєстрацію особи громадянином України відповідно до ч. 1 ст. 7 Закону України «Про громадянство України» було видано 248 дітям. Такі довідки надалі необхідні для оформлення паспортних документів.

Без довідки про реєстрацію особи громадянином України не обійтись дітям, на момент народження яких один з батьків перебував у громадянстві України, а інший - у громадянстві іншої країни або без громадянства взагалі. А також така довідка потрібна дітям, на момент народження яких обоє батьків були особами без громадянства, які на законних підставах проживають в Україні.

До речі, у таких випадках діти набувають громадянство України незалежно від місця народження: чи на території України, чи за її межами.

Для отримання довідки одному з батьків потрібно звернутись до районного підрозділу Міграційної служби області за своїм зареєстрованим місцем проживання.

Управління ДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool