На під’їзній колії станції Ізмаїл зійшли з рейок дві цистерни

Вересень 10, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1348 | Коментарі: 0

Сьогодні на під’їзній колії ІФ ДП"Київ-Дніпровське МППЗТ" станції Ізмаїл регіональної філії «Одеська залізниця» сталося сходження вантажних вагонів.

Під час виконання маневрової роботи тепловозом на ділянці під'їзної колії між стрілочними переводами сталося сходження двох вантажних вагонів із скрапленим газом пропаном, що належить до 2 класу небезпечних речовин. Країна призначення вантажу - Румунія. ⚠️Поруч із місцем, де стався схід, розташовані житлові та промислові будівлі.

Причина та обставини транспортної події наразі з'ясовуються.

Слід зазначити, що незважаючи на проведення регіональною філією «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» комісійних перевірок щодо стану та подальшої експлуатації залізничних під’їзних колій з початку року вже сталося 7 випадків сходів.
Нехтування та відсутність належної реакції з боку власників під’їзних колій на виявленні зауваження щодо усунення недоліків, призводить до порушення графіку руху та матеріальних збитків.

З початку року, збитки залізниці внаслідок таких сходів перевищують 960 тис. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool