реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Інновація від ізраїльтян майже за два мільйони

6 вересня до Ніжина з робочим візитом прибув директор з розвитку бізнесу ізраїльської компанії Aux Bridge Алекс Любецький. Він зазначив, що компанія співпрацює з Україною уже 2 роки та має непоганий досвід у цій сфері. Алекс Любецький презентував для Ніжина інноваційне рішення для Smart City, повідомив про деякі аспекти, які включають IT, безпеку та зв’язок. Окремо директор з розвитку бізнесу акцентував на новаціях, які стосуються CRM-платформи, за допомогою якої можна буде обробляти запити громадян у режимі реального часу.

Міський голова Анатолій Лінник поцікавився, скільки така інновація буде коштувати для Ніжина, якщо враховувати, що у нашому місті близько 70 тисяч мешканців?
Алекс Любецький відповів: "Для великих міст – 1 у.о. на рік для одного мешканця. Для невеличких міст – дешевше".

Прості підрахунки, які були озвучені в ході зустрічі, відкривають суму, в яку обійдеться Ніжину нововведення: близько 1 мільйона 800 тисяч гривень на рік.

Міський голова наголосив, що наше місто – багатонаціональне, і єврейська частина громади у нас досить потужна. "А в яких містах Україна ця система уже впроваджена?", – запитав очільник міста. А. Любецький зауважив, що м. Рівне трохи відстрочило свої пріоритети, а щодо Ужгороду, то до кінця року сподіваються на позитивний результат.

Пропозицію ізраїльської компанії прийнято до уваги, а чи буде її впроваджено в Ніжині – покаже час.

Валентина ПИЛЬНИК
Мій Ніжин

Коментар президента Благодійного фонду "Ніжен", члена правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Миколи Шкурка: "Звідки міський голова взяв такі дані про активність єврейської громади? Якраз у Ніжині вона абсолютно не активна".



Теги:Ніжинська міська рада, Ніжин, Микола Шкурко, єврейське лоббі, ізраїльські інновації


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Якраз про єврейську громаду нічого не чутно в публічному просторі, на відміну від польської, грецької, асирійської.
avatar