На Кіровоградщині провели спільні рейди лісовими масивами

Серпень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 519 | Коментарі: 0

12 серпня рятувальники У ДСНС України у Кіровоградській області спільно із співробітниками поліції та представниками лісомисливських господарств провели рейди лісовими масивами Добровеличківського та Новоукраїнського районів.

Під час рейду з громадянами було проведено роз'яснювальну роботу щодо можливих загроз, пов'язаних із підвищенням температури повітря.

Було наголошено про недопущення випалювання сухої трави, залишків рослинності та побутових відходів у лісових масивах, сільгоспугіддях і на відкритих територіях.

Також фахівці У ДСНС в області нагадали населенню, як правильно поводитись, якщо помітили пожежу у лісі. Громадянам роздали листівки з правилами безпеки під час перебування у лісових масивах.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що масштабні загоряння мають негативні наслідки та можуть нанести непоправну шкоду здоров'ю людини.

Будьте пильними та у разі виникнення пожежі, негайно телефонуйте за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool