На Кіровоградщині минулої доби виникло 6 пожеж

Серпень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Так, 12 серпня о 05:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на території приватного домоволодіння у с. Казарня Знам’янського району. 

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 100 м2 господарчої будівлі, гараж та автомобіль ВАЗ-2109. Силами рятувальників 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та МПК Трепівського елеватора ТОВ «Агродар Україна» о 06:26 пожежу було локалізовано та 07:59 – ліквідовано.

Крім того, 5 пожеж було ліквідовано на відкритих територіях. Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія загасили 80 м2 сухої трави у м. Олександрія, місцева пожежна команда с. Нова Прага Олександрійського району загасила пожежу 40 м2 сміття, вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та МПК с. Диківка приборкали 2 га пожнивних залишків зернових культур на полі біля с. Диківка, бійці 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та МПК с. Власівка здолали 500 м2 сухої трави та сміття у смт Власівка та черговий караул 1-го ДПРЗ м. Кропивницький загасив 5 м2 сміття по вул. Поповича в обласному центрі.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool