Кропивницький: в міськраді розповіли коли пролунає перший дзвоник у школах міста (ВІДЕО)

Серпень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 серпня, у міській раді Кропивницького відбулася прес-конференція начальниці управління освіти Лариси Костенко, повідомляє FOTOINFORM.NET

За інформацією Лариси Костенко у Кропивницькому успішно працює розгалужена мережа дошкільних закладів освіти та груп, в яких виховуються та проходять реабілітацію діти з особливими освітніми потребами. Функціонують два дошкільні заклади для дітей з порушенням зору та по одному з порушенням опорно-рухового апарату і для тубінфікованих дітей. Для вихованців, які мають особливі потреби при 34 закладах дошкільної освіти працюють 93 групи, в них займаються 1745 дітей.

У новому навчальному році планується відкриття 871 групи за напрямами: художньо-естетичного (479), туристсько-краєзнавчого (10), фізкультурно-спортивного (26), науково-технічного (51), вiйськово-патрiотичного (21), соцiально-реабiлiтацiйного (11), гуманітарного (38).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool