реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Неспокійний 210 округ: переможця досі не визначено

Коровченко перемагав Приходька на якусь сотню голосів. Проте тепер не факт, що це правда - Чернігівський окружний адміністративний суд задовольнив позов кандидата Приходька Бориса Вікторовича до окружної виборчої комісії 210 округу про визнання дій протиправними щодо встановлення підсумків голосування і про визнання голосування на виборчій дільниці геріатричного пансіонату недійсним, з огляду на масові фальсифікації. Про це стало відомо зі слів адвоката Миколи Торбеєва.

Тобто, якщо перекласти на просту мову - бідних і нещасних стариків змусили проголосувати "як треба".

В той же час команда Коровченка стверджує про фальсифікацію документів адвокатом Торбєєвим. І готує апеляційне оскарження та пропонує повідомляти їм про факти протиправної діяльності трьох суддів апеляційного суду, які винесли рішення на користь Приходька.

Якщо ж подвитися хто є хто, то виявиться: Микола Торбєєв - діяч регіоналів з "Нашого краю", керівник фонду Олександра Соколова, Приходько - родич сумновідомого носівчанам Приходька - депутата, соратника Сотниченчихи, а Коровченко - міністр юстиції Криму і балотується по округу, який заступник Юлії Тимошенко Валерій Дубіль вважає своїм... Як там про жабу і гадюку?

Василь АВДІЙ



Теги:Торбєєв, Дубіль, Наш край, приходько, Коровченко, Тимошенко, Прилуки, 210 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar